Back on track!

Vilken tuff helg det har varit alltså!

Matcherna slog igång klockan 8 på fredagmorgon och våran första var klockan 2 på Parken där vi mötte Klubi. 0-0 den matchen. Andra var klockan 7 på Heden mot Mjölner. Vi vann med 3-2 men kunde gjort det betydligt bättre!
Tredje matchen var mot ett av Sveriges bästa lag, Gamla Uppsala. Den förlora vi med 1-0 i sista sekunderna. Vi blev inte etta och knappast tvåa tror jag. Men då Klubi vann mot Mjölner med 3-2 så blev vi tvåa och fick möta Älvsbyn i åttondelsfinal! Och det måste ha varit bland det roligaste inom fotbollen jag har gjort, fått spöa Älvsbyn!! det stod 1-1 och slutade med 3-2 i straffar tror jag. Det var så jäkla skönt!
Hur som helst så var kvartsfinalen klockan 8 på söndagen. Den vann vi med 3-1. Vidare till semi där vi vann med 2-0. Finalen mellan oss och Gamla Uppsala igen spelades klockan 3 på LF. Vi tog ledningen hela första halvlek med 1-0 sen gjorde dom 1-1 målet och tillslut blev det förlängning. Tyvärr så hann vi bara spela 15 sekunder in på den så skjuter deras supersnabba forward och dom vinner. Men tycker ändå att vi har gjort det otroligt bra eftersom vi inte ens höll på att ta oss vidare! Ett silver är inte helt fel i Sveriges näst största cup! En otroligt rolig och spännande helg med ett superlag!

Stack till LF igen efter prisutdelningen och träffa Jacke. Han åkte hem till oss och stanna ett tag, kommer inte träffa han på hela veckan och det känns rent förjävligt! Aja, Julia är här nu och sover här. Imorgon åker vi till Luleå med hennes mamma och Julia ska göra ett topphemlig sak ;)
Bilder kommer in om jag får tag på några! Fick tag på två från Klara!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0