Piteå Summer Games

Ska försöka att uppdatera er så mycket som möjligt under helgen! Annars lär det finnas på facebook. Vi hörs mera efter helgen. Nu är guldet vårat iår!


Regndropparna faller precis som tårarna gör

Kom precis hem från matchen. Sällskapen blev Felicia x 2, Emma x 2 och Moa! Julia hade ingen skjuts så det fick bli en annan dag :) Dom vann med 8 eller 9-1 tror jag? Tappa räkningen... dom vann i alla fall!
Mitt öga har också svullit upp, ligger någon slags slemmig hinna under det vita.. jag ber till gud att inte få ögoninflammation innan helgen!! Fan alltså.
Prata också nyss med Jacke och är detta min turdag så kommer han. Skriver förhoppningsvis innan jag lägger mig.


Moas bild!

Onsdag

Godmorgon!
Vet egentligen inte varför jag bloggar nu, har ändå ingenting att säga... har heller ingenting att göra för jag får inte vara ute i solen innan Psg. En sak är säkert att jag & Julia ska och se p97 spela mot Bergnäset klockan 6 :)
Mamma håller på och lyxar till min frukost nu så ska väl ta och gå upp. Puss


Himlen är oskyldigt blå

Ursäkta uppdateringen men hade inte tid igår. Matchen igår vann vi med 3-2, så otroligt skön vinst!
For hem och skulle duscha men ingen nyckel hängde ute så fick gå över till Maria och fixa allting där. Sov i alla fall hos Jacke och Julia var med på kvällen ett tag också :) Vi bada och mös på.
Det var inte ok att vi gick upp kring halv 2 och det har varit hur fint väder som helst.. ska inte vara ute så mycket och trötta ut mig inför Summer Games men vi for till Havsbadet över dagen. Var dock lite kallt där men det är väl ingen nyhet.. blåsigt.
Träningen gick hyfsat, slapp och kul. Funderar starkt nu på att sova. Är sur, trött och ont i ögonen nå så gud........... Godnatt!


Jag fann den jag önskade ♥


Jar of hearts

Blev inte stan, vi gick ner till Ica och köpte en melon och vindruvor sen vidare till Julia :) 
Har varit där tills nu och min älskling for just. Har match ikväll mot Öjebyn som jag säkert nämnde och efter det hem och duscha sen åka med Julia till Jacke :) Sover nog där, då vet ni hur min kväll ser ut. Får umgås med mina två favoriter!

 


Stan

Åker troligtvis in till stan med Jacke snart, pank är då en sak som är säkert. Sen ikväll match mot Öjebyn, kötta är bara förnamnet

 
Exameen


Jag faller

Blev en tripp med morsorna till havsbadet. Hann sitta i min säng i kanske 10 minuter så kommer mamma in i rummet och säger att Hedens stora läktare brinner :o vi körde dit och det var ett antal brannbilar och brannmän där... så idiotiskt av dom som har gjort det! finns inte mycke i deras skallar..
Ville bara berätta det, tidig kväll blev det ju inte. Och lär heller inte somna än, great!
Godnatt

Mys med laget

Kvällen har varit riktigt kul! vi bada, basta, snacka, åt pizza, såg fotboll och allmänt bara mös på :)
Julia och Annelie är här nu en stund och prövar Mary Kay och blir så fina. Har egentligen ingeting mer att säga, känner att det blir en tidig kväll för mig... Aja, det brukar låta så ;) Puss

13.31

Godmorgon :)

Blev väckt kring halv 12 av allt surrande i huset. Klockan fyra idag ska laget åka på någon sorts relaxblablabla har inte så stor koll, prata om kommande cup vilken är Piteå Summer Games, bada och äta. Det lär säkert bli skoj! 



Bilderna



Ursäkta spegeln... det var i alla fall det jag hade på mig i fredags!









Lugnt och skönt...

- Inget stress längre.
Midsommar är slut och helgen har varit mer än kanon!
Vi åt middag hos farmor & farfar kring 6, grillat och gott till det! Runt 9 tiden satte dom igång brännbollen, mitt lag vann!
Annars så har det inte hänt så mycket mera, massor med skratt och alltihop! Körde vattenskoter ett tag med Emma. Runt runt... Aja, känner att sängen lockar... somna kring 4-5 imorse och fick inte sova längre än till 10, fick och fick. Gick inte. Så godnatt säger jag! Får se om pappa hinner komma hem innan jag lägger mig, isåfall slänger jag in några bilder från kvällen. Puss


Här ser ni på ett ungefär hur jag såg ut ikväll.. iinget speciellt

Midsommarafton

Hallå!
Hann aldrig göra ett inlägg igår innan vi for, eller hann gjorde jag men orka inte. Hade inte kamerasladden med mig så kunde inte lägga in några bilder innan.
Sitter och väntar hos mamma på pappa som är på väg hem från Långträsk, ni får bilderna då jag kommer hem! :) Har dock inte tagit några mera förutom dom innan vi åkte.
Hur som helst så hämta Jackes pappa oss och vi åkte hem till dom. Max och Jeff kom lite senare, vi cykla in till stan och åt på Max. Sen hem till Max där Oskar var. Var där hela kvällen och gjorde väl inte så speciellt mycket. For hem kring 2 (?) Slog på en film och somna till det :)

- what are words?

Vi vann matchen med 2-0! Själv fick man gå av i slutet av första halvlek... vet knappt själv vad som hände men en spelare sparkade mig i bakhuvudet, är väl ganska bra nu förutom att jag har lite ont i skallen på framsidan. Får se hur det är imorgon, hoppas på bra eftersom det är midsommar!

Emilias pappa hämtar oss och jag åker till mamma, duschar och gör mig klar sen åker till Munksund med Julia. Sover hos min finaste så blir nog inte så bra uppdatering imorgon. Ska försöka hinna med ett imorgon innan jag åker! Har ni tur får se se outfit och facelook för kvällen :)


Torsdag

Hallå!

Har inte kunnat blogga nå förrän nu då jag har kommit hem. Har varit hos farmor & farfar i princip hela dagen och myst på. Tjänade en hunka av att klippa gräset med en som går av sig själv, helt okej!

Antar att jag inte ska göra så mycke mera idag då jag har samling klockan 20.15 på Lf för match mot Älvsbyn! Sen kommer Julia hit och vi tar det nog bara lugnt. Skriver förmodligen innan jag far, puss!
Internet laggar sönder och jag kan inte lägga in några bilder nu.

För sista gången

Ja, börjar så här. Vågar inte mixtra på mera nu då jag har fått till det någorlunda bra...

Har bara myst på här hemma ensam i mitt rum med tända ljus och lite godis ikväll, gick ner till farmor & farfar någon timme och fick träffa min supersöta kusin Minou! tror aldrig jag har sett en sån söt liten flicka någonsin!
Har inte så mycket mera att säga, match imorgon och senare kommer Julia hit och sover :)
Kramen!




Hallå

Gör en enkel design tills vidare och bloggar lite smått


RSS 2.0