Har du någonsin haft i tanken hur jag känner vissa stunder?

Har haft lösenordsskyddat ett tag nu. Men ville skriva av mig lite och vissa fick ta del av det jag skrev.
Ska försöka låta så glad och uppdatera så mycke jag bara kan. Men det är inte så lätt det just nu, men jag gör mitt bästa! :)

Var på hifton idag med 7b, våran klass och 9b. Det var olika sammarbetsövningar så vi skulle lära känna varandra bättre. Helt okej dag! Fick sluta kring 2 och ligger nu hemma i soffan och fryser framför datorn och tvn. Har match ikväll mot Öjebyn i div 4.
Ska leta fram något snyggt tills imorgon också då vi har skolfoto. Ha de bra


Skönt att skriva av sig lite...

Jag funderat lite, om ganska mycke.
Har man rätt att bry sig om dom man älskar mest då man är som mest orolig, får man berätta det? Vågar man det? Blir dom arga/sura? Om man är en sån person som lätt blir ledsen över "småsaker" vad gäller alltihop som kan hända? Har man rätt att bli ledsen då? Jag kan säga att jag blir lätt ledsen över småsaker, lite väl ibland. Men vad kan jag göra för att inte bli det? Bryr jag mig för mycket? Man kan väl säga att det både är bra och dåligt att göra det... men kanske inte för mycket... Jag vet inte. Jag har haft så ett långt tag nu och vet inte vem jag ska vända mig till... jag har så underbara vänner, familj och pojkvän men vet inte vart jag riktigt ska sätta min fot på rätt plats.
Jag tänker ofta på saker som att tappa dom man älskar mest. Hur det skulle vara, vad man måste göra för fel för att göra det. Dom felen vill jag inte göra. Jag är så orolig över sånt. Jag skulle absolut inte klara av att förlora min 4 närmaste. (mamma, pappa, Jacke och Julia. ) Varför skriver jag ens detta här? jo, jag måste få nånstans att skriva av mig. Det är så svårt ibland, det bara snurrar. Finns denna period hos alla någon gång? Isåfall har jag den nu. Jag är sur vissa stunder och vissa jätte glad. Kan man ha så ibland?
Låter som världens emo men nej, inte det! Jag är så glad över allt och alla jag har!!
Var tvungen att skriva detta.
Tack mina underbara, fina snälla och otroligt omtänksamma personer! Ni jag nämnde. Ni är absolut allt. JAG ÄLSKAR ER!!
Jag har aldrig varit såhär lycklig i mitt liv som jag egentligen är nu. Tro mig, jag har inte det. Men jag ville bara skriva av mig lite.

Den enda jag tänker på är dig

Hallå! förmodligen kommer uppdateringen bli lite bättre nu framåt kanske. Ingen aning men ni lär väl se.
Hade absolut ingen ork att blogga när jag kom hem till pappa igår, packade fotbollssakerna sen la mig. Var och även är helt slut i kroppen.
Hur som helst så rulla skoldagen på som vanligt idag. Åkte hem med Jacke och vi har varit och sett lite fotboll med lite annat folk :) Vi gick lite senare hem till min moder och snacka, fick i oss lite mat och är i varsitt hem nu. Det var mindre kul. Aja, nu ska jag sussa. Fortfarande superdupermega trött och har varit det hela dagen... hoppas på bättre humör imorgon! Ursäkta alla jag varit lite gnällig mot... tur jag har min underbara pojkvän som alltid gör saker bättre. Godnatt nu.

Hemma

Såååja! hemma från länslägret nu. Sa jag ens att jag skulle till Alvik i helgen på det? Kanske inte... men det gick i alla fall superbra och hoppas nu bara på att ta mig ännu ett steg framåt!
Har varit riktigt roligt och har träffat lite nya människor som jag säkert kommer att ha lite kontakt med :) Sen att jag var i samma lag som Matto gjorde det lite extra roligt, hon är för go ♥
Annars så myser jag hos min fina nu och blir här tills ikväll då jag åker till pappa. Imorgon är det skola, dra mig baklänges. Men skriver förhoppningsvis imorgon! Puss


20.27

Blev inge mys med Felicia, kom hem så sent från stan och alltihop. Har i alla fall varit och köpt en kalender som vi var tvungna att ha tills imorgon. Onödigt med tanke på att jag aldrig anväder en sån. Men men, måste man så måste man.
Ska prata med min älskade pojkvän om ett tag då han är hemma sen se nå på tv med moder. Pussen!
Det finaste man kan hitta om inte ännu bättre! Jag älskar dig så otroligt mycket hjärtat! ♥

oppps

Har visst en blogg också... nämen har faktiskt inte haft tid, det var varit saker hela tiden och har inte ens suttit vid min egen dator i en halvtimme sen skolan började. Så ja, har varit ganska fullt upp.
Har varit med Jacke och träningar under tiden jag inte har bloggat och vi har väl mest tagit det lugnt och bara myst :)
Skoldagen idag var bra, slappt än så länge. Vi verkar ändå ha fått en helt okej schema! Annars så igår var det klassen eftermiddag och vi + våra två mentorer Ingegerd och Camilla for till heden och spela fotboll, haha... vi har allt för söta mentorer. Dom kunde det här med fotboll ;) Jajja, Felicia kommer till mig ikväll. Det blir bra!
Jullan är sjuk... krya på dig stumpan!

-

Han orka! så vi for och såg matchen, träffa några andra pojkar där också som vi såg med. Tyvärr så förlorade Munksund med 2-1.
Är i alla fall tillbaka nu, sover här inatt då vi har främmande hemma, det blir bra. Då vet ni!


Här igen!

Varit lite segt med bloggandet men har varit lite fullt upp. Första skoldagen idag, kändes helt okej. Vi hann börja i matten annars pratade vi om sommarlovet, fick böcker och grejs. Slutade 15.55 så tog bussen in till stan med Jacke, fyndade ett vitt linne och nu sitter vi här hemma hos han :)
Förmodligen (om han orkar) så ska vi och se Saik - Munksund klockan sex. Sen får vi se vad jag hamnar helt enkelt.

Finns absolut inget bättre

Säger bara guld och att vi är bäst i norrbotten!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Har inte gjort någonting idag. Blev inte att göra nå eftersom Jacke hade träning å blabla. Julia hade också feber, vilket inte var bra. Har istället laddat upp inför helgen! Är så satans taggad så jag vet inte vad... men det ju bra :)
Annars så har jag fått se vårat schema för iår. Är väl inte det bästa men heller inte det sämsta. Det duger helt enkelt. Ska slå på en film och mysa till den nu. Pussen

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Egentligen kan jag inte komma på något nu. Men en Önskning som jag alltid har önskat är att få simma med delfiner... haha. Helt ärligt! Fan vad fränt! Det är en sak i alla fall. Sen att få vara tillsammans med min älskade Jacob hela mitt liv!
Ett Mål som jag förmodligen ska försöka att klara är att få spela i ett stort känt lag i fotboll, skaffa ett bra jobb där man tjänar bra. Få en underbar familj och ett jättefint hus med 2 barn och min underbara pojkvän som jag hoppas jag får ha kvar huuuuuuuuur länge som helst :)
Och till sist så en Dröm är att få åka till Florida eller New York med en massa härliga vänner & pojkvän!

Hahaha

Satan också
Godmorgon! blev väckt 10 (!!) men ligger fortfarande kvar och myser till lite musik :) Ska väl gå ner och käka lite sen får vi se. Kult inlägg

Så sant som det kan bli

♥ - hitta en kille som säger att du är vacker istället för sexig.
en som skiter i alla andra tjejer han kan få.
en som ligger vaken bara för att se dig sova.
en som håller dig hand i hand framför alla hans kompisar.
en som konstant påminner dig om hur mycket han älskar dig.
en som tar med dig när han ska träffa sina kompisar.
och en som vänder sig om och säger till dom: "ser ni den där tjejen där borta? det är hon jag älskar"..

Van att skriva vinst nu

Hehe, sant juuu... nämen ska inte vara så nu! Det blev en vinst i alla fall med 4-0 mot Luleå dam fotboll. Trots allt vädret så kämpa vi på som nå gnu! Blött och jävligt! Aja, huvudsaken vi vann :)
Har snackat lite med Ronja om imorgon och troligtvis ska jag, hon, Jacke och Linus hitta på någonting. Får dock se hur det blir eftersom det är Lilla VM på lördag så blir inte någon sen kväll.
Då har ni fått lite uppdatering, puss! Förresten, fortsätt och fråga!



Nästan vinst

Hemma nu! skönt med samtidigt tråkigt för det har varit riktig skoj! Bortsett från hur jag mådde på resan dit... FYFAN säger jag bara. Lämnar det och går vidare till matchen där det slutade 2-2. Det var himla kul att få fara och se matchen! Resan hem blev ett riktigt roligt slut på sommarlovet! Blev en maaaaaassa surr om allt från himmel och jord, sen har vi även kommit på en grym grej till Lilla VM till helgen och Barcelona i oktober!
Har hunnit prata med min finaste i telefon ett tag också, så ska lägga mig nu. Blir en lugn dag imorgon. Godnatt!
Bildbrist gånger miljoner

12.02

Hallå!
Bion igår var hur bra som helst! som dom flesta har sagt så säger jag också det: Rekommenderas verkligen!
Ronja kom i alla fall och sov hos mig. Vi slog på tvn och kolla lite gamla avsnitt från Big Brother sen la vi oss och surra lite i sängen :)
Är hos Jacke nu med han och Max. Halv 4 går bussen mot Umeå och är hemma kring 12 så lär nog inte bli något mera inlägg ikväll. Vårat internet har gått sönder för tillfället så vi får se när det fixas! Annars så hörs vi förmodligen imorgon på något sätt. Puss
Fifa på g

Ett värdefullt datum

Fan vad jag har sovit dåligt inatt alltså! drömt obehagliga drömmar och vaknat några gånger var och varannan timme... Jacke kanske kommer ett tag idag som jag sa, hoppashoppashoppas!

Vädret är inte heller på topp, har bänkat mig framför soffan med Emilia och kollar nickelodeon.... annars har jag träning ikväll och sen ska jag & Ronja på bio och se 'jag saknar dig'. Låter som en rekommenderad film från dom flesta :) så det blir säkert bra! Har en stark känsla att våran vänskap kommer bli hur bra som helst igen!
Aja, nu: käka.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Glömmer alltid bort hejn....
Hur som helst så är det helt klart sommar! behöver inte ens fundera. Och varför är för att det är varmt, man är ledig, slipper skolan, slipper alla förbannade skitläxor/prov, man kan sola/bada, man behöver inte ha söndagsångesten, träffar allihopa man inte riktigt har tid för annars, inte lika stressigt och ja. Ungefär det...

Vinst

Är alltid lika kul! vi vann med 7-0. Riktigt bra!
Annars så var jag i stan med Jacke, Jullan, Max och Oskar idag. Åt på Café Piteå, traska runt där och mös på :) Hade packat alla fotbollskläder så följde hem med Jacke och åkte med han då han skulle träna, till Felicia där Ronja också var.
Fick också veta på samligen att på onsdag följer vårat lag med Piteås damer till Umeå där dom ska spela match mot Umeå. Lär sääkert bli skoj!
Jacke ringde också och bad mig komma till Munksund med han, Jullan och Max men blev väl lite väl sent, så hoppas att han kommer hit imorgon på dagen istället.
Funderar faktiskt på att lägga mig nu, har ändå ingenting annat att göra så godnatt!
3 bilder från då vi vann Luleå Spelen.

-

Godmorgon!
Blev väckt av Britt som sa att pappa var och skulle hämta mig så hann knappt vakna så skulle jag hit.
Har inte gjort något speciellt, blivit jagad av Emilia och hennes kompis Ronja som har fyllt vattenballonger... så går jag ut en gång till blir jag dränkt. Hej jag måste sitta inne hela dagen tills matchen för då måste jag gå ut.
Möter Bergnäset 97 gäng sen hem och mysa.
Ska försöka att göra tidiga kvällar i veckan då skolan börjar nästa vecka och sen är det även Lilla VM till helgen. Satan vad hajn sommaren har gått snabbt! men dock den bästa hittills! Och att äntligen Jullan och Moppemax blivit tillsammans! Livet leker ju ;)
Bilder från 60-årskalaset



23.42

Jag vet att min uppdatering har varit kass. Sorryyy
I alla fall så var det 60-årskalas igår. Vi var på norrstrandslogen och käka, gjorde lite lekar, tipsrunda, sång och sånt som föräldrar också kan vara med på ;)
Kring 11-12 gick jag, Jacke, Madde, Johan hem till Lisas lägga. Sen taxi till Hortlax. Runt 2 fick vi skjuts av någon Madde kände så vi drog hem och satte på en film! somna väl direkt. Jacke ett tag efter.
Idag for vi in till Lf för att se Piteås damer mot Hammarby och dom vann med 2-1. Lät som bra!
Annars har jag haft träning, lite lagomt jobbig men skönt efteråt. Körde förbi Jacke och hämta mina smycken så fick träffa han en gång nu innan jag åker till min pap imorgon.
På tisdag har vi vi varit tillsammans i 2 månader! Det lät ännuuu bättre! Kan ju bara tillägga att han är det finaste och bästa man kan hitta ♥

Var också tänkt att jag & Ronja skulle se filmen "Jag saknar dig" imorgon men ska spela med Div 4. Så det fick helt enkelt bli en annan dag! som alltid... Aja, säger godnatt nu för jag är en trött tjej. Gick heller inte att ladda upp bilder och inlägget blev långt.

-


Favoriter

Åker till Jacke med Jullan och Moppemax! 60-årsfest imorgon så lär inte bli någon uppdatering. Puss

Film på g

Matchen vann vi med 4-1, det kändes himla bra då det var mot Öjebyn! Annars så är Jacke här och vi ska sätta igång en film med lite gott. Alltid något gott då jag är med han... TUR jag spelar fotboll flera gånger i veckan!!
Har inget mera att säga, nu slår vi igång Insidious!

- Jag skulle kunna gå över tusen hav om det vore för dig

Hallåja! har sovit en timme typ, pratat med Jacke om imorgon. Troligtvis åker vi till Luleå och kollar på saker som vi ska ha! okej.. skor, kläder, smycken osvosvosv. Men vet inte än, han ringer väl mig då han ser det jag nyss skrev till han. Hoppas jag! Oj vad onödigt hejn blev... gör inget. Har ändå ingenting annat för mig, leker med webben. (inte min, för den funk it) Väntar på att klockan ska rulla till 6 då jag har samling. Är riktigt jävla taggad på att spela fotboll! Det är bra. Hejs!



Satan så fin jag är. Är så stolt över mig själv

Save the world

Såja, godmorgon! Blev inte träning för mig igår, mamma var tvungen att åka och jobba så tog mig inte. Det sög. Men hur som helst så for Felicia hem kring 12 och Jullan närmare 1. Vi prata om saker som har barkat dom senaste dagarna/veckorna,. (inte mellan oss! det får ni inte tro.) Du ska se att allting kommer att falla på rätta platser snart Julia. Det kan ta sin tid. Men allt här i världen är inte det mognaste man kan hitta och det tar den tid man behöver. Det gör det för oss alla... men du är stark!! Jag vet att det är väldigt jobbigt, magkänslorna. I know.
Men Julia, försökförsökförsök att släppa det. Som jag sa, det kan ta sin tid men allting kommer snart att falla på sin plats. Tro mig honey. Jag älskar dig! du är världens finaste vän.

Ska gå och käka frulle nu, sen åka till mormor och gratta henne! Klockan 6 är det samling på nordlunda för match med 96. Det blir bra!




Secrets

Är med Felicia nu och myser på med lite tända ljus och musik. Jullan kommer förbi snart och då ska pratas och fixas! garanterat.
Som jag sa så har min webb gått sönder och kamerasladden är hemma hos pappa... såå, lite tomt med bilder nu. Men lev med det!
Imorgon ska jag förhoppningsvis umgås med Ronja om jag hinner det. Ska förbi mormor också som fyller 60! vilken gamling... hehe skoja. Vet att du läser detta ;) Aja, kanske slänger in ett inlägg då jag lägger mig. Men bara kanske!
♥♥♥

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Kom just på att jag har glömt bort hejn...
Vet inte direkt någon som jag just precis NU vill träffa så mycke, men Bosse som dog för en och en halv månad kanske. För att hinna säga ett sista farväl... ♥

Dancing in the dark

Hallå!
Vet inte vad jag ska skriva men har ingenting annat för mig. Nämen ska gå över till moster och käka middag där snart. Städa ihop i mitt rum lite sen får vi se! då blev ni lite smått uppdaterade :) Puss

Aaa

Kvällen har varit feting nice! godnatt :)

13.45

Fick en liten gästbloggning av Jackzzor så här på morgonkvisten!
Han sitter i alla fall och spelar FIFA och jag bloggar. Enda möjligheten då han gör nå eget... Har träning ikväll klockan sex sen blir det nog en myskväll framför tvn :) Vi hörs seanre antar jag!
Hoppas det gick bra att han låna ditt xbox Simon!

Jackzzor heeer xP

Tjo, jackeboii här! Vad gör mina fans idag? Själv så chillar jag bulle.

Dynamite

Jahaja... vad gör jag nu då? Julia tog sig inte hit och jag förstår henne att hon inte ville gå i detta pissväder! Istället hoppas jag nu verkligen på att Jacke kommer! Har fått lite kläder av Madde som jag nyss har kollat igenom. Annars gör jag ingenting... har tråkigt som fan alltså. ÅÅH ångest

Imorgon blir det troligtvis stan sen träning. Det var allt, puss å sånt
Tänkte precis ta några fina bilder med min webb MEN den var sönder? Happ
Måste bara tillägga att det äger då ni frågar mig frågar i bloggextra!

Energikick

Där satte jag mig ner och väntar på att maten ska bli klar. Tro det eller ej men frivilligt tog jag fram dammsugaren och dammsög heela huset innan mamma kom hem endast för hennes skull! vilken underbar dotter jag är ;) vettetusan vad jag fick för kick... möblera om i mitt rum också!

Hur som helst så får vi främmande ikväll som jag sa å ja. Vad mer kan jag säga? Jullan kommer snart och senare kommer kanske Jacke! Ska måla mina naglar och sen ta på mig sockar. Intressant. Hejdå :)

Never back down

Hann och orkade inte blogga igår.
Vi tog i alla fall hem guldet vi lite smått hade förväntat oss! 28-1 i målskillnad tror jag det blev. Bra jobbat tjejer!
Finalen var ungefär 20-40 minuter försenad så vi kom inte hem förrän 6 typ. Duscha, packa och åt sen skjutsa pappa min till Jacke. Vi gjorde ingenting speciellt. Vi tänkte fara och grilla med moppemax och någon mer men slutade med filmtittande här hemma istället. Never back down.
Sov här inatt och kan tyvärr inte somna om nu... är hungrig och han sover.
Lisa hämtar mig kring 12 och då åker vi in till stan och gör ett ärende (lät som en vuxen där..) sen hem, tror jag. Vänta på Jullan tills hon är klar och då vara med henne! även gratta min moder som fyllde år igår ♥
Japp, hade!

-

Gruppsegrare och direkt till semi imorgon klockan 10! vi spelade aldrig våran sista match som var 9 ikväll för Luleå Sk inte hade något lag. Istället åkte vi hem och jag gör absolut ingenting nu. Blir inte så sen kväll ikväll då jag ska upp halv 8.
Det var väl allt? puss
Jag saknar denna pojk otroligt mycke!

Bra start

Eller så inte. För mig i alla fall, laget har startat bra!
Spelade första matchen och den vann vi med 2-1 mot Gammelstads IF, andra mot Rutvik (?) och där blev det 2-0 och tredje vet jag inte eftersom jag åkte hem.
Har mått så helvetes dåligt efter första matchen tills nu. Mår fortfarande inte helt bra. Måste äta nånting sen vila ännu mera... återkommer då jag mår en aning bättre.

I'm forever keeping my angel close

Vinst för oss! 5 eller 6-0 höll inte ens räkningen ;) vi spelade otroligt bra idag och kan nog säga att det gick suveränt för oss allihopa! :)
Har precis ätit och ska hoppa in i duschen sen lägga mig i soffan och se lite tv. Upp 6 imorgon, längtar. Har kanske inte sagt att jag har cup i Luleå hela helgen. Första matchen imorgon är 09.00 mot Gammelstads IF. Lär inte komma några inlägg imorgon. Kanske efter sex någongång. Sista matchen är 17.00 så innan jag har kommit mig hem så är det säkert kring sju. Aja, ni får hålla utkik helt enkelt. Wish us good luck!

********

TACK anonym! ;) det blev superbra och just nu ligger du på topplistan! Känner mig äntligen bloggsugen för en gångs skull...
Sitter hos farmor nu och väntar på att maten ska bli klar, kände inte för att göra maten hemma så hon gör pannkaka. Perfekt!
Ska springa hem och säga det till Hanna sen byta om snabbt, pussen!


tryck på f5

Hejsan alla! Det är inte Petra som bloggar nu utan en helt annan random person..känner mig riktigt anonym, haha skoja! Nämen, tänkte bara säga att jag har fixat om hennes blogg och jag hoppas att du blev nöjd! Själv så blev jag ändå nöjd för att vara jag som ha gjort den, haha!
Jaja, men jag har en egen blogg själv så om ni har lust så får ni gärna kika in den med! Pussåhej från mig / anonym

ujuj

La in bloggextra på sidan igen, så nu har ni chansen att få veta allt om mig ;)

Till Jennifer


12.13

Jennifer ville att jag skulle blogga så tacka henne! orkar egentligen inte... ;) har en äckligt ful design och ingenting är bra. Så ifall någon söt person vill fixa det så varsågod!
Vaknade kring 11 av att några pojkar ringer på dolt och säger att det är från Göteborgs damlag, den gick jag på! eller hur. Ringde upp Jacke sen och har nu väntat en timme på att Klara ska ringa så vi kan hitta på något! Hon har säkert glömt bort att hon ska ringa. Jajja, funderar starkt på att väcka henne!
Hör av mig antingen innan matchen eller efter, ni lär väl se! Puss
Är man inte alltför söt såhär på morgonkvisten?

En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. Jag äter alltid chips och dipp när jag är med Jacke...
2. Jag har gått konståkning
3. Jag möblerar om i mitt rum hos pappa minst en gång i veckan.
4. Jag har aldrig haft en sån bra pojkvän som jag har nu, han är helt underbar!
5. Börja slinga mitt hår när jag var 4... inte okej.
6. Hade 1900 dagen efter jag fyllde år och har aldrig haft så mycke pengar :D
7. Jag älskar jordgubbar. Jackes idé, sant ändå
8. Jag HATAR fötter, det är så jävla äckligt!!
9. Det är svinvarmt i mitt rum.
10. Det här blir sista sanningen

Kör på hejn istället

Då jag ändå glömmer vad jag gör på dagarna... börjar imorgon  

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig och någon jag verkligen älskar.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för. Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på. Dag 13 – Mitt drömbröllop. Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen. Dag 15 – Någonting jag ångrar. Dag 16 – Innehållet i min väska. Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför. Dag 18 – Vad jag åt idag. Dag 19 – En bild på det jag köpte senast. Dag 20 – En bild på mig och vad jag hade på mig idag. Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan. Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln. Dag 23 – En låt som får mig att gråta. Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför. Dag 25 – Min favorithögtid.

Only you

Tar så länge mellan gångerna jag bloggar så jag hinner glömma bort vad jag har gjort? men så får det vara, att jag inte bloggar jämt alltså.
Som vanligt så har jag spenderat tiden med dom vanliga. Igår åkte jag och Julia in till Munkan och vi körde båten till Fingerman och grilla där med Jacke, Oskar och Minken. Pontus kom förbi i slutet också.
Sov hos Bullan och idag åkte vi till Munkan och bada med Jacke och Minken :)
Hade träning 6, kändes okoncentrerat till tusen mellan oss alla skulle jag kunna säga. Hehe, men så får det vara ibland ;)
Match imorgon mot Sävast, kändes längesen jag spela en match... så jag är faktiskt grymt sugen!


Denna man fick vi besök av på båthamnen idag.

2 augusti

Blev väckt av Hanna klockan 1. Varför har jag ingen aning om... ringde upp Jacke och fick höra vad som händer ikväll.
Har träning 6 och efter det hem till Jullan för att göra mig klar sen mot Munkan. Eller Djupviken, något av det. Förhoppningsvis blir sällskapet för ikväll Jacke, Oskar, Jennifer och Emil :) Det låter bra!

Har hunnit varit och badat med Hanna också, mera än så har jag inte gjort. Min lilla söta kusin fyller år idag så ska traska ner dit nu, puss!


Grattis sötunge! ♥



Bäst på hejn...

Med att blogga... men jag har inte tid. Har fullt upp med annat! och jag som lovade att ta kort på allt jag fått, det lär nog inte bli av. Bara så ni vet.
Har i alla fall varit med Jacke och Julia den tiden jag inte har bloggat. Är tusen så många gånger bättre ;)

Drog somsagt in till PDOL med Julia lördagen. Fredagen barkade så vi fick inte med oss vårat sällskap men hade det kul ändå! alltid kul med min lilla bulla ♥ blev en massa karusellåk och annat kul! såg Maggio ett tag men imponerade inte oss så vi hitta på andra saker istället :)
Bilen rullade hem kring 1 och släppte av mig hos Jacke i Munkan. Sov där till söndag och han hos mig till idag. Har fått rå om han extra mycket! skadar verkligen inte!
Vi åkte in till stan och inhandlade lite saker. Eller jag, fick med mig två tröjor och ett rouge.
Tänk inte ens tanken att ni får bilder på det nu. Är stans mest förkylda unge nu och bättre blir det. Men kroppen hänger inte med. Är hängig och sitter bara still nu. Aja, blev ett långt inlägg hejn men lite intressant var det väl?
Puss och hej!


Lyckligaste tjejen i världen som har dig. Jag älskar dig Jacob!


RSS 2.0