Stan

Åker in till stan med Jacke och Julia

Det är sommar, man får glömma bort bloggen ibland då.

Kommer inte ihåg vad jag har berättat och inte berättat så bli inte förvånad om ni redan hört om allting.

Julia kom till havsbadet igår och gjorde oss sällskap. Bruden drog hem kring 12 kanske, la oss himla tidigt och vaknade kring 9 (?) åkte hem till Jacke och gjorde oss klara där sen in till stan. Blev käk på thai garden och sen lite karuseller och småtittande :) Köpte mig en ny klocka och fick ett halsband av min älskade ♥
Ska in imorgon och köpa förbiljett för lördag, får se hur det blir med fredag.
Ringde Julia och vi bestämde oss för att ställa klockan på 10, uj vad tidigt... kring halv 1 moppar vi till Djupviken och gör en sak, berättar er det senare imorgon ;)



Blev en usel bild, men ni ser ändå :)

Jackan som jag har glömt visa :)


Körde förbi Ronja och böt väska, så fick jag en present av henne! Tack gullis!! hur fint som helst!
Kan försöka hinna ta kort på allting jag har fått senare någon dag :)


Havsbadet

Jacke, Julia och Max var här på havsbadet med mig igårkväll. Sov även här, varmt och kallt samtidigt, 4 stycken på 3 madrasser. Uj, det var grejer det! Ne, men dom for för ett tag sen, jag, mamma, Ellen, Eddie och Lisa gick och åt på Nimbys. Har så satans ont i mitt huvve och är yr, kaaaanske kan bero på att jag dricker för lite... hur som helst så kommer min fina tillbaka senare ikväll och gör mig sällskap över natten :)
Nu har ni fått lite uppdatering om vad som händer här :)


Fin haka.


Tjeeenare

Åkte in till stan med mor imorse och skulle byta storlek på min norrbottensring, men den fanns inte så far fara in nån annan dag. Istället fick jag med mig hem en ny jacka som min gulliga moder köpte åt mig :)
Pratade nyss med Jacke och förmodligen kommer han och moppemax in till Havsbadet ikväll. Blir bra, puss


Äntligen hemma!!

Så otroligt skönt! även om det varit fotboll så har jag aldrig längtat så mycket hem som jag gjorde på tåget! Det har varit en grym vecka och ser framemot nästa år med mitt eget lag!
Jag ska försöka att få tag på bilderna från Felicia och Ronja men ni får duga er med dom från min egen minikamera.
Har haft främmande idag med släkten, dom har grattat mig. Har fått ihop 1900 kronor, parfym, thomas sabo arband, berlock, tavla som jag satt kort i, presentkort, norrbottensring, body splash, nagellack, trollor och en från Max - Barbieväska med tillbehör som jag lovat bära på skolan minst en dag... haha ;) Är himla nöjd! tack allihopa :) 
Mina två favoriter Jacke och Julia har varit här ikväll, Julia... haha. Nämner inget. Hon är bara för söt ibland alltså!
Nu får bilderna från Götet berätta för sig själva :) Åker in till stan med mor imorgon!


























Godnatt mina vänner!

Lighters

Tungt att säga detta men vi är ute. Jävla Jitax! Får ta igen det nästa år!
Sitter nu själv i klassrummet och lyssnar på musik, orkade inte följa till ica så vaktar hejn istället ;) söt och snäll som Elin är köper hon något åt mig ändå :)
Förresten så kommer ni inte få bilderna direkt jag kommer hem, Ronja och Felicia ska få skicka till mig. Har några från min lilla som jag kan lägga in men tar dom som bättre från deras.
Imorgon åker vi in till Liseberg och spenderar dagen där, lite tröst sådär..
Tillägger återigen att jag saknar Jacob och Julia så helvetes mycke!!!

Jag lever!

Trots allt att vi bor på världens konstigaste och läskigaste skola. En tjej i våran ålder blev överfallen igår av någon tonåring som bosätter sig här utanför skolan med sitt gäng på kvällarna. Det kom poliser och jag vet inte mera vad som har hänt... hemskt som fan i alla fall! jag lär ju inte gå ut själv här på kvällarna, inte en chans.
Hur som helst så är vi gruppetta och möter antingen Jitex eller Norrstrands if (typ) i 16-dels klockan halv 3 idag. Tycker det låter hur bra som helst!
Annars så har vi det jättebra här men saknar min älskade pojkvän och bästavän! Bara att hålla ut tills på söndag då jag får träffa dom och även bli firad av släkten! Hallelujah!
Lägger in lite bilder, har ändå inget annat för mig. Det är Annas!
Invigingen vad G R Y M!

Gothia!!!

Ursäktaaaaa, men jag och Julia följde med mamma och Anders till Lisa och Magnus husbuss på havsbadet. Trodde det skulle vara roligare och mer folk men icket, så Anders skjutsa hem oss hit så tog vi moppen till Jacke. Där var också moppemax och Oskar! Max gjorde världens fail alltså... han skulle köra Julias moppe men välte den direkt. Satan vad vi garvade! Han är sämst på riktigt!
Vi starta en film, scream 4 och såg den. Jacke följde mig hem och sov här. Vi satt på en film men båda höll på att däcka direkt så det blev ungefär 5 minuters filmtittande ;)

Kom precis hem efter en biltur till Munksund för att hämta några småsaker hos Ronja, sen in till stan och köpt en väska. Nu måste jag fixa resten och kolla igenom återigen! Önska mig lycka till och idag har jag & Jacke varit tillsammans i 1 månad ♥ han är det bästa man kan önska sig!
OCH imorgon fyller jag år! PUSSS

Rubrik

Jacke kom hit igår med mig och Julia och sov här. Han hämta Elias kring halv 1 och så kom han en timme typ och for hem sen.
Såg filmen I taket lyser stjärnorna sen inte så mycket mera :)
Ska börja packa snart inför helgen och sen får vi se. Puss


Ursäkta röran

.

Stan

Blev en tripp till stan med Julia och träffa Jacke, Max och Emil. Förvandlade mina ögon till hundögon och fick med mig ett linne från bikbok av mormor också ;) Inte illa!
Har precis duschat och nu håller hojna på att städa sitt rum samt rensa garderoben!
Hoppas att vi får sällskapet vi önskar ikväll också, puss!


Fysatan vad jag älskar dig!!

Jack Sparrow

Hej!
Kom nyss hem, sov hos min fina inatt och igår kan jag väl berätta lite smått om.

Ronja kom till mig kring halv 4 och vi for ner till ica för att köpa jordgubbar men bruden hade endast 10 kr på kortet. Och ändå försökte hon ta ut en hundring... vidare till Linus och fråga om han ville bjuda oss men han var inte hemma utan och panta burkar så tillbaka till ica och där var han och hans mormor. Vi blev bjudna på saft och bullar hos henne :D sen hem och käka och in till stan och myste på på södra hamn ett tag.
Felicia, Linus och Wille ville att vi skulle komma till Felle och vara med dom så vi åkte dit och såg fotboll, attans Sverige! sen kom Jacke, Max och Oskar och kring 12 puttra vi hem med Max båt :)
Tog inga bilder och det får ni leva med, nu kommer Julia!


Jordgubbar och glass

Anna: Sockervadd är äckligt ;)

Har precis duschat och sitter nu och väntar på att Ronja ska komma, förmodligen har hon med sig ett pack jordgubbar! sa att hon skulle köpa och hon gör som jag säger ;) vilken vän!
Vet dock inte vad vi ska göra... det var tänkt att vi skulle ha åkt in till havsbadet och badat men det är för kallt och jag hann inte. Har fått måla om mina naglar miljoners gånger idag, bara kladd då man ska göra det!

Jacke kommer senare ikväll och hoppas på Julia också!


Till Vilma!

Vilma! Du får gärnad hjälpa mig, det är uti menyn och inläggen jag behöver hjälp.. :)


Äckelblogg

Jag är så less så less så LESS på denna förbannade blogg!!! skulle kunna slå sönder hela den om det bara gick... så om någon känner sig extra snäll så får den gärna fixa! tack på förhand.

Like i love you

Felicia det ju en annan!!!

Har inte haft tid att blogga idag. For på träningen som var 2 timmar och efter det hem till Anna & Moa där vi grilla hamburgare och lekte lite lekar :) Mitt lag vann och får en överraskning på Gothia ;)
Kom hem kring 5? och åt sen åkte vi hela familjen plus morfar och Daniel och spela minigolf... jag håller mig till fotbollen. Lät som en bra idé!
Svänge förbi mormor efter det och visa dom filmen från psg då någon hade filmat hela finalen. Såg väl rätt bra ut.
Ska sätta på en film nu och slappa, börjar bli förkyld och är trött. Bra start inför helgen!!


Denna finis får stå för bilden ikväll!

Livet är rätt underbart

Blev en sväng in till stan och mysa på Södra hamn sen hem och det enda vi gjort är att suttit vid datorn, kollat på bilder och videos.. det är ju rent pinsamt hur man såg ut förr? herregud..
Aja, ska gå och börja göra mig klar. Måst lägga mig tidigt ikväll, träning 11 imorgon och Felle hämtar mig 10. Godnatt på er!


18.02

Hemma på riktigt hos mamma nu! har varit hos mina andra två hem dom här dagarna.
Igår hade vi träning med Älvsbyn inför Gothia, satan vad jobbigt! känner rejält i min mage idag... hur som helst så hämta vi upp Felle då vi hade gjort oss klara för kvällen, den spenderades i Munkan med Jacke, Max och Emil! körde ut med båten, långt och drygt blev det.. onödigt också då vi vände direkt vi kommit oss till Djupviken. Sen hem till Jacke och såg en film med lite chirre ;)

Imorse kom Felicia och Max till Båthamn där jag och Felle fick åka ring. Det var lite smått läskigt då pojken kör som en galning! Annars kul! fick oss några kallsupningar... Aja, Julia kommer hit en stund ikväll och jag har bestämt att det blir mys till en film. PUss!




Havsbadet och Skellefteå






Middagen










Relax avdelningen

Dusch och bastu, ång också


Bubbelpoolen

Vanliga

Nere uti ingången


Stan


Lyckan finns inom mig

Skyndar mig och göra ett inlägg innan pappa kommer! jag skriver text till bilderna från Skellefteå och berättar vad vi gjorde igår istället.
Vi kom hem kring 4 och jag åkte till Julia och gav henne presenten och vi gjorde väl inte så mycke mera. Markus kom förbi och körde oss några varm henna med hans epa, hehe.
Sen fick vi skjuts av Jullans farfar till Hortlax där Jacke, Max, Oskar, Pontus, Viktor och Emil var.
Vi for hem kring 1 och hann gå till vårdcentralen innan vi fick tag på nå skjuts, Jacke och Pontus kom hit efter ett tag.

Nu hem och packa för mamma sen se Sverige spela! Puss


Take my hand, close your eyes

Bloggar imorgon eller nå!

Skellefteå

Hanna slutar på 10 minuter så då börjar vi rulla mot Skellefteå! Ha en bra dag/natt allihopa så hörs vi imorgon :)


Fredag

Hej!
Satt mig precis ner efter att ha varit igång sen jag vaknade. Har packat och städat klart nu. Har fortfarande inte berättat att jag, pappa, Hanna och Åsa åker till Skellefteå över natten och bor på hotell, badar, äter gomat, shoppar och bara myser på :) Tror det kommer bli en mysig och rolig dag/natt och dag igen :)
Väntar nu bara på att Hanna ska sluta så vi kan åka, till dig JULIA! förhoppningsvis hinner jag hem till din lördag! Och glöm inte att gratta hon imorgon!

Kanske skriver ett kort inlägg innan vi åker, det lär ni väl se! Puss


Ibland har jag också enormt tråkigt

1. Vem sov du med senast? - Julia
2. Vem låg du senast i sängen med och höll om? - Världens finaste pojkvän  
3. Vem pussade du senast? - Jacke
4. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? - Jacke
5. Vem av samma kön strulade du senast med? -  -
6. Har du haf oskyddat sex? - Nepp
7. Vem gillar du? - Jacob
8. Hur ofta strular du? - 5 gånger per dag :P men herregud, jag håller inte koll på det
9. Hur många har du strulat med på en kväll? - Jag räknar inte
10. Vem var den första personen du strulade med? - Simon
10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? - Jb
11.  Hur många har du varit tillsammans med? - Några, 2 seriösa
12. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? - Rasmus typ 
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? - Yes, Jacob!
14. Hur länge har ni varit tillsammans? - 3 veckor! 1 månad den 16:onde!
15. Sötaste paret? - Vi, hehehe
16. Hur ser din drömpartner ut? - Räcker med den jag har  
17. Hur ska din drömpartner vara? - -
18. Hur många gånger har du varit kär? - 3 riktigt kär
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? - 3
20. Vem var din första riktiga kärlek? - Simon
21. Har du druckit alkohol? - Smakat
22. Röker du? - Nej
23.  Snusar du? - Usch nej
24. Har du rökt på / knarkat? - Inte det
25. Hur ofta festar du? - Med alkohol så aldrig
26. Vad gillar du att dricka? - cola ♥
27. Har du skurit dig? - Nej, inte med mening
28. Har du bra självförtroende? - rätt så
29. Hur mår du egentligen? - Superbra!
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - Men ja, spela roll
31. Har du varit på begravning? - Ja
32. Isåfall, vilka ? - Farmors mamma
33. Har någon nära dig dött? - Ja
34. Hur vill du dö? - Vet inte
35. Vill du dö? - Nejö
36. Har du någon gång varit på dop? - Jo
37. Isåfall, vilka? - Mina två kusiner och Harry är den enda jag kommer ihåg
38. Gillar du livet? - Jo
39. Vem som står nära dig fick senast barn? - Min morbror
40. Vill du ha barn, och hur många? - Jo, 2
41. Vart bor du? - Hemma
42. Vart går du i skola? - Hortlax
43. Är du smal eller tjock? - -
44. Är du snygg? - Fråga någon som vet
45. Är du nöjd med ditt utseende? - Helt okej
46. Vad gillar du mest med dig själv? - Bra fråga...
47. Och vad vill du ändra på? - Navelnnnn
48. Vad heter du? - Petra Lundgren
49. Gillar du ditt namn? Neej
50. Vad gör du på fritiden? - Umgås med favoriter
51. Mat: Tacos, palt blabla
52. Dricka: cooola
53. Färg: vetitit
54. Musik: bra musik
55. Låt: veit
56. Veckodag: lördag
57. Sport: fotboll
58. Godis: gott godis
59: Artist/band: ieiowjkåwlö
60: skådespelare/skådespelerska: wtwt ew
61. Går du i skolan? - ja
62. Trivs du? - ja
63. Favoritämnen? - fotboll
64. Vilka ämnen gillar du inte? - engelska
65. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? - Camillaa
66. Vart har du praoat? - dagis, challenge och sånt
67. Har du någon gång sommarjobbat & vart? - neopp
68. Vad vill du jobba som? - frisör tror jag
69. Varför? - kul
70. Vilken klass går du i , & gillar du den? - börjar 8an, ja det är bra
71. Vad heter din mamma? - pernilla
72. Vad heter din pappa? - per
73. Vad heter dina syskon? - hanna, emilia simon
74. Är dina föräldrar skilda? - ja
75.  Vad heter dina mor och far föräldrar? - eva, lennart, lilliann, sven
76. trivs du hemma? - yes
77. Om inte, varför? - -
78. Hur är din familj? - kanon
79. Är dina föräldrar pinsamma? - ja, det händer!!!
80. Låter dina föräldrar dig göra mycket? - inte tillräckligt :PPP
81. Sommar eller vinter? - sommar
82. Bikini eller baddräkt? -bikini
83. Rosa eller blått? - -
84. Öl eller cider? - cider
85. Vin eller sprit? - vin
86. Bada eller sola? - båda
87. Chatroulette eller omegle?- -
88. Fjortis eller emo? - -
89. John Mayer eller Johnny Cash? - -
90. Pop eller rock? - -
91. Skostorlek? - 37/38
92. Längd? - 162
93. Gillar du bananer? - aa
94. Leker du gärna häst? - ne
95. Vad heter dina bästa kompisar? - ronja, julia och felicia  
96. Hatar du någon? ne
97. Vad köpte du senast? mat
98. Vad åt du senast? mat
99. Är det många i din skola som gillar dig? hoppas jag väl
100. Sista frågan; Är du klar nu? - verkar så

 


Havsbadet

Drar till havsbadet med mina underbara! Hörs senare!



Skinny love

Statistiken ♥ fortsätt så!
Det blev att Julia kom och vi har hunnit vara ute med moppen, VM - Sverige-USA och sett film :) Halva spirit och håller nu på med sex and the city, hon sover här och Annelie hämtar oss imorgon så åker vi till henne sen kanske vidare mot Munkan!
Ska be hojna hjälpa mig med bloggfanen nu!  


Bilderna från hemlunda








Spirit

Hallå! ringde och väckte Julia & Sara kring halv 10 och sa att dom skulle följa med mig till Hemlunda, vi for dit och har varit där tills 3 kanske. Har varit extremt varmt! men det är väl det vi strävar efter på sommaren :)
Annelie hämta oss och jag åkte hem till Julia, duscha där och gjorde allting sånt klart. Julia kanske kommer förbi en stund ikväll och myser.
Är hos farmor och farfar nu, har fått träffa Minou och busat lite med henne. Även tjänat 500 kronor som jag fick av dom för så bra jobb av oss i Summer Games! Tackar för det!
Ska börja bege mig hemåt nu och lägger in några bilder från idag senare. Puss


Tiden har jagat oss in i en vrå

Äntligen hemma! är så himla trött även fast jag har sovit ett tag så det lär bli en tidig kväll för mig!
Middagen var god och vi spela lite kubb och sådär. Vi kom nästan nyss hem och jag har väl egentligen ingenting speciellt att berätta så tänkte att jag bjuder på en massa bilder nu som jag har kommit efter med :)








Man kan aldrig bli för töntig!




Vilken pudding till vän jag har alltså!!!


Och till pojkvän!! shit livet leker ju





Dagarna har varit kanon och imorgon får vi se vad jag hittar på. Känner för att åka till hemlunda och steka där... Hanna jobbar vad gör man då?


Munkan levererar

Godmorgon!
Vi blev tyvärr väckta kring halv 10 av att våra mammor kommer in i rummet och ska öppna fönstret? tysta också. Tack för det!!
Vi har precis gjort oss klara för att åka till Munksund och umgås med samma som igår antar jag. Pappa hämtar mig kring 5 halv 6 och då far vi och äter middag hos Åsas pappa & Eivor :)
Blir väl för det mesta att bara ta det lugnt ikväll, hoppas på att Hanna är hemma så jag kan mysa med henne!



23.33

Blev att vi följde dom på bio och såg x-man. Åt helvete med 100 kr! Roligt sällskap så det gjorde inte så värst mycket ändå :)
Jag & Julia fattade inte ett skit och tyckte det lät roligare att göra en video utanför, har ni en riktig turdag så kaaaaaaan den komma upp och då måste även jag vara på ett väldigt glatt humör för att ens visa den...
Har tagit en massa bilder men glömde kamerasladden hemma så ni får några bilder innan vi for. Dom andra får ni imorgon då jag har kommit hem :) Vi gjorde då inget speciellt efter bion.. dömjen andra köpte en milkshake som smakade på ren svenska riktigt äckligt. Böt ut det mot några godisar på 10 till 12 istället ;)



Luleå

Bloggade inge mera igår då Julia kom, vi gjorde ändå ingenting speciellt förutom att sitta och mysa med tända ljus i mitt rum med lite popcorn.
Vi har också hunnit vara i Luleå idag, det Julia skulle göra var att ta hål i tungan men det var stängt. Riktigt topphemligt ;)
Annars har vi inte hunnit mycke mera. Kom nästan precis hem och blir nog att jag sover här ikväll! Har ingen aning vad vi ska göra... skulle kanske vara med Jacke och någon mera (?) om han nu inte skulle på bio, får väl seeeee.
Gick då heller inte att lägga in bilder? blogg.se kan du ta sig i röven :):)

Back on track!

Vilken tuff helg det har varit alltså!

Matcherna slog igång klockan 8 på fredagmorgon och våran första var klockan 2 på Parken där vi mötte Klubi. 0-0 den matchen. Andra var klockan 7 på Heden mot Mjölner. Vi vann med 3-2 men kunde gjort det betydligt bättre!
Tredje matchen var mot ett av Sveriges bästa lag, Gamla Uppsala. Den förlora vi med 1-0 i sista sekunderna. Vi blev inte etta och knappast tvåa tror jag. Men då Klubi vann mot Mjölner med 3-2 så blev vi tvåa och fick möta Älvsbyn i åttondelsfinal! Och det måste ha varit bland det roligaste inom fotbollen jag har gjort, fått spöa Älvsbyn!! det stod 1-1 och slutade med 3-2 i straffar tror jag. Det var så jäkla skönt!
Hur som helst så var kvartsfinalen klockan 8 på söndagen. Den vann vi med 3-1. Vidare till semi där vi vann med 2-0. Finalen mellan oss och Gamla Uppsala igen spelades klockan 3 på LF. Vi tog ledningen hela första halvlek med 1-0 sen gjorde dom 1-1 målet och tillslut blev det förlängning. Tyvärr så hann vi bara spela 15 sekunder in på den så skjuter deras supersnabba forward och dom vinner. Men tycker ändå att vi har gjort det otroligt bra eftersom vi inte ens höll på att ta oss vidare! Ett silver är inte helt fel i Sveriges näst största cup! En otroligt rolig och spännande helg med ett superlag!

Stack till LF igen efter prisutdelningen och träffa Jacke. Han åkte hem till oss och stanna ett tag, kommer inte träffa han på hela veckan och det känns rent förjävligt! Aja, Julia är här nu och sover här. Imorgon åker vi till Luleå med hennes mamma och Julia ska göra ett topphemlig sak ;)
Bilder kommer in om jag får tag på några! Fick tag på två från Klara!



RSS 2.0