- When i held ya

Hemma nu. God mat och vi for även förbi Lindas nya lägenhet och kikade lite på den.
Mina ögon har hållt på att slockna heeela kvällen. Vilket har varit väldigt jobbigt men jag klarade det! Funderar starkt på att sova redan nu... kanske sätter igång en film och myser på. Imorgon åker jag in och ser damernas match klockan 14.00 så ifall det inte blir några inlägg före det vet ni varför. Godnatt och sovgott!

Måndag


Åkte aldrig hem till pappa utan tog bussen till mamma istället. Skulle fått vänta på min skjuts i en timme annars... så istället för det så kommer dom och hämtar mig här innan vi åker in till stan och käkar gott. Hemåt sen, blir inget rännande ikväll. Men vi hörs senare! Kanske. :)
Fick bli en bild från PSG finalen!

Your smile is the best thing i ever seen

Har inte haft tid att blogga, men tjejkvällen ikväll blev superbra! Och våra två emmor gick modevisning för team sportia! Gick för det mest med Jacke, Olle och Max! Och Jullan då! Glömde min kamera så inga bilder... fick i alla fall med mig hem en randig tröja och gjorde även 2 nya hål uppe/mitten av/i örat. Lyckad kväll kort sagt!
Nu ska jag sussa, bjuden på middag på nodo imorgonkväll sen får vi se. Godnatt! :)

21.16

Har lagt mig i sängen för att se dom två sista avsnitten. Är inte trött men känns som att jag skulle kunna somna på störten. Glömde förresten att säga att kemiprovet idag gick bra! Får veta resultatet på fredag och där ska det stå ett A eller B. Hehe. Ronja? precis samma tänk som mig hoppas jag! Jaja, nog om allt detta. Hoppas jag får en väntat samtal snart... Puss
Jullan, jag stannar hos dig på torsdag så moppar vi in :))))

Nu är allt på botten

Var hemma heeela kvällen igår helt alone. Tråkigt men sånt verkar också behövas. Får bli en likadan kväll ikväll, tråkigt nog. Men traskar i alla fall ner till farmor och farfar och ser hockeyn som är klockan 7.
Har också börjat fundera hur jag ska få ihop 600 spänn... kommer inte på någonting alls. Tråkigt det också, jaja. Vi hörs!


Jävligt tråkigt också att jag inte varit med hajna på 2 dagar (!!!)


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Flygresan till Barcelona (om snart 2 veckor!!) och hemresen. Sen hur mycket jag kommer sakna Jacke och Jullan... annars så för det första så flygresan dit kan det krascha, ingen vet. För det andra så ska jorden få under dagen vi åker hem. Känns förjävligt.
Och sen kan jag väl säga att jag oroar mig för det mesta i mitt liv... alltför mycket. Tyvärr. :)

Måndag

Skoldagen har varit helt okej, dock slog det mig att jag verkligen måste plugga det sista innan proven i veckan... engelska och kemi. Ja, bara att sätta igång!

DM FINAAAL

Sovmorgon till 12! Skönt om något. Har inte haft en endaste sovmorgon på flera flera helger så det var gudomligt! Har packat ihop alla saker som ska åka till pappa. Klockan 14.45 är det samling på LF för DM final, sen ut och äta med laget. Åker kanske till Jacke efter och fikar, Petter fyller år så ska nog dit och gratta han! :) Blir bra, nu måste jag packa ihop resten, äta någonting och sen kila! Pussen
t
Förresten har jag tappat mitt käraste J, så hittar ni de är ni mitt livs bästa sak. Tack på förhand.

I'll never find someone like you I wish nothing but the best for you. Don't forget me, I beg

Tydligen publicerades inte mitt inlägg igårkväll. Hur som helst så kom Jacke hit och gjorde oss sällskap! vi gick till preem och hyrde en film, köpte lite godis och dricka :) En myskväll med favoriterna ska man inte tänka på något som kan bli bättre ;)
Nu for min kära nyss på innebandycup och jag ska sätta igång (först bilderna) en film så jag kan somna om.
Kommer mera senare

Tråkmåns.

Fan vad tråkiga ni är som aldrig frågar nå.

14.14

Sitter och lyssnar på Stereo Hearts och börjar tänka på hur lycklig jag egentligen borde vara. Jag har den mest underbar pojkvännen och en bästavän, underbar familj + massor med andra fina vänner. Varför trampar jag ner mig själv så ofta då? Konstigt nog. Jaja, kvällen ska bli bra. Ha så kul du kan ha!

Stereo hearts

Sov hos Jacke inatt :) somnade 10 och klev upp samtidigt som han klockan 9. Skulle på länsuttagning i innebandy. Good luck darling!
Nu har precis Jullan och Annelie varit här ett tag, hämtat lite marykay produkter. Åker till dom och käkar sen tillbaka hit och hittar på något. Ensam hemma, moder på fest. He blir bra!
DM final med 96orna imorgon också, det förvänta er inte så bra update imorgon!

Stereo hearts

Sov hos Jacke inatt :) somnade 10 och klev upp samtidigt som han klockan 9. Skulle på länsuttagning i innebandy. Good luck darling!
Nu har precis Jullan och Annelie varit här ett tag, hämtat lite marykay produkter. Åker till dom och käkar sen tillbaka hit och hittar på något. Ensam hemma, moder på fest. He blir bra!
DM final med 96orna imorgon också, det förvänta er inte så bra update imorgon!

Someone like you, darling

Myste med min älskling igår. Var nyttig och gjorde fruktsallad men åkte till lösvikshuset istället... den står fortfarande kvar i kylen. BRA. Och godiset verkar vänta på mig i mitt rum. Hemskt. Men ska bannemig åka och träna då det är gratisvecka! Ska dra med Jullan på lite jobb ;) Japp, hadé!

Dag 10 – En bild på mig och någon jag verkligen älskar.

"Den älskade är alltid vacker." Precis som du 

Home

Äntligen någon som skrev ljust!
Men strunt i det. Är hemma idag, sov hos Jacke inatt men kände mig inge pigg imorse så fick stanna hemma. Gör mig absolut ingenting ;)
Han kommer i alla fall till mig senare och käkar, nämen han kommer och tills dess ska jag endast se massa filmer. Måste också förbi Jullan som har bosatt sig i mina kläder som jag behöver imorgon.. vi hörs!
Jävligt konstigt att min högra öga är mindre. Skyller på att jag är trött

16.54

Borde egentligen ha varit hemma idag.. har inte varit så pigg och bränner i bröstet och halsen när jag hostar. Jobbigt. Annars så är jag med Jacke nu, min kväll är räddad! Passar på nu och blogga då han verkar ha somnat.
Halv 8 har vi match, ska inte spela med åker dit och hejar fram oss till en serieseger! Perfa! Vi hörs

Jag har mina renar

Shit vad alla röstar på mörkt... varfööör?!
Kom i alla fall till mamma för en timme sen kanske. Åker till Oskar där han och Jacke är sen får vi se vad vi hittar på. Ha en bra kväll!

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Absolut Jullan!! behöver jag egenligen inte ens svara på :)))

Söndag

Gårkvällen blev bra! Jag åkte in till Jacke där även Olle var. Kring halv 9 (?) kom Jullan, Oskar, Vigen och Ida. Blev lite snack sen drog vi till Pitholm till Minken. Cykla hem kring 12 och mös tills Åsa kom och hämta mig.
Måste bara tillägga att jag har världens finaste kille! Hittar ni någon bättre gör ni det förbannat bra!
Aja, har hunnit städa ihop i mitt rum som jag sa att jag skulle göra igår... men det blev inte. Blev även väckt av 5 FLUGOR i mitt rum imorse. Slog ihjäl två och kunde inte somna om. Tragiskt.. vi hörs helt enkelt.


Shit va cool

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Tänka för mycket över saker som inte ens hänt/kommer hända.

15.09

Hemma nu. Har varit och sett Wibax (Jackes innebandylag) spela nyss mot Notvikens damlag (?).
Gårkvällen spenderas i alla fall med Jullan, Jacke, Johan och Olle! blev film och lite gotta till det. Kommer inte ihåg vad den hette men obehaglig kan jag lova er! Sen hände väl ingenting mera speciellt, vi mös på och sov även över där :)
Jajja, blir middag hos farmor & farfar sen hoppas jag att han kommer till mig ikväll annars är min kväll förstörd. Hadé!
Städa rummet: ocheckat. Dags att göra det nu då!

Munkan

Åker till Munkan med Jullan och spenderar kvällen/natten där med härliga grabbs. Vi lär väl höras, pussss
Någon bild från i vintras, typ..

16 Juni - 16 September och ännu längre fram

Nu har det gått 3 månader och det känns fortfarande lika bra och ännu bättre! dom mest underbara månaderna i mitt liv ♥ det mest värdefulla datumet.
Jag älskar dig Jacob!




Jag kan mitt humör

Okej, mitt inlägg nedanför blev lite överstyr. Men jaja, har pratat med min älskade pojkvän och det gjorde mig mycket gladare! Sen får vi se resten. Japp, nu drar jag på bio! förresten, ni suger på att fråga. Tjao

heheeh

Jahaja, då var den skoldagen avklarad. Imorgon är det helg och då ska jag hitta på något riktigt jävla kul har jag bestämt.
Ikväll drar jag på bio med Fanny, Emma och kanske Felicia och ser final destination klockan 9! Blir bra, nu ska jag fixa lite småsaker som är topphemliga :PPP hejdå
Bilden visar min ilska just nu.

Äkta svenska

Fyhelvete på ren svenska vad blöt träning, kändes som att duscha i en och en halv timme. Japp, men rätt kul träning ändå.
Fick veta att alla skulle spela matchen mot Trångfors imorgon klockan 19.00. LF dessutom, super!
Åker i alla fall till Jacke innan och blir hämtad av pappa sen. Så lär inte bli någon uppdatering imorgon förrän sent isåfall. Skulle inte tippa på någon då heller.
Har gått igenom redovisningen som jag sa att jag skulle och den sitter som smack i huvve på mig! Precis vad jag önskade ;) Nä, mycke prat där. Godnatt!

Friidrottsdag

Helt okej dag! Gick ändå väldigt bra för mig med tanke på att jag inte har någon som helst aning om friidrott... i alla fall så är jag hemma hos mamma nu. Pappa hämtar mig strax för att fara på träning sen hem och plugga på kemiprovet och redovisningen.
Hadé!
Någon gammal bild från hajn datorn

20.20

Sova, skola, pojken/vänner äta, plugga. Hem, sova, träning, äta, plugga, sova. Fullt upp men klarar mig! Går än så länge inte i väggen, hehe. Nämen det är ganska mycket nu. Men spela roll, det funkar och jag trivs med det om man kan säga så.
Annars så var det som vanligt skola idag. Imorgon blir det en annorlunda dag för att då samlas vi allihopa (7,8,9) på LF för att ha friidrottsdag, längtar inte. Jag har satt in mig i någonting som jag ångrar. Hade valt stafett men vi blev för många så fick istället anmäla mig på häck, kula och spjut... fan säger jag. Äh, sprolla.
Har pluggat på flitigt ikväll och vi har hunnit göra en olaglig sak ;) Nä, nu och ska gå och tvätta bort sminket, äta någonting, kolla lite tv. Sen blir det godnatt med ett samtal från min fina :)

- My darling, my everything.

Precis kommit hem till pappa. Kan börja med att säga att vi vann våra två matcher i DM med 96orna så nu är vi i final!

Hade somsagt länsläger idag och det gick sisådär... hur som helst så stanna vi kvar och såg Piteås damer, skandal. Ursäkta men dom förlora med 3-0 om inte mera. For tidigare. Annars så har det varit en kul dag, har fått umgåts med Moa extra mycket! Även träffa Jacke och company ett tag, vad säger du Moa? ;) Nä nu ska jag gå och göra mig klar och mysa i sängen. Ringa en gullig person sen sova. Kram!
En enkel (förhoppningsvis) fråga. Mörkt eller ljus? ni är guldvärda om ni svarar. Problemet uppstår i min lilla skalle

Jägarna 2

Eva  ([email protected]) om Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.:
Vart skulle din första resa gå? Svar: Usa skulle jag gissa på!
Hos Jacke nu, han ska bara bli klar så åker vi in till stan och ser Jägarna 2 på bio!
Sen hem och sova, länsläger imorgon här hemma i Piteå och det känns förjävla skönt! Skriver förmodligen inte efter bion, isåfall imorgon. Ha en bra kväll allihopa! 


Dömjen får stå för bilden

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Shoppa, resa, shoppa, resa godnatt

18.57

Jacke åkte nyss. Vi har kollat lite på tv och en jäkligt gullig/störd mening han sa till mig "min finaste lilla delfin" (?) haha gulle.
Själv gör jag ingenting, kan ingenting göra ikväll pga av att jag har DM med 96orna imorgon. Upp 06.00!
Ska försöka få mamma att beställa lite kläder till mig, det blir mina kvällplaner.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Kolla bara på min älskade!

Elektropop

Slutade tidigare idag, 1 timme ungefär. Hade varken någon no eller matte. Åkte förbi Jacke och hämtade lite saker sen hem och har hunnit träffa Jullan och Felicia ett tag. Jag orkade inge länge... känner mig inge pigg alls, huvudvärk och fryser. Inte bra! Men ska slå på 'just go with it' nu och slötitta på den :)
Alltså herregud vad bildbrist jag har... förlååååt!!!

Supernova

Hallå!
Andledningen till varför jag sitter hos min kära Jacob nu och inte är med Felicia som var tänkt... (dåligt samvete som fan)
är för att jag inte vågade gå av bussen idag efter skolan... det kom in massvis med folk precis innan jag skulle av så jag fick panik och satt kvar. Åh det var lite smått pinit.
Han drog i alla fall precis på träning och jag ska sätta igång med lite pluggade, passade ju perfekt :) slipper jag höra mammas tjat att åka hem tidigare ;) Jaja, måste sätta igång så jag hinner!

Munkish

Piteå tog hem vinsten. Hejade faktiskt på Munksund, dom var värda att vinna... såg den i alla fall med min bästa Jullan! som hon också skrev så hade vi lika trevligt som alltid! ♥
Följde hem till Jacke och är här nu :) Har precis sett Idol, Oleg! haha vilken Idol! Annars så spelar han Fifa och är väldigt osocial med mig så jag vet inte vad jag ska göra. Hittar säkert på något :D

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker

Sorry, hehe. Nämen helt jävla ärligt så har jag inte riktigt tid med att blogga.. MEN jag gör det för eran skull ändå!
Somsagt så hade vi match i Gällivare igår och vi åkte halv 10 kom hem 11 på kvällen igen. Jacke kom direkt och mös med mig, det var bra :) Sen idag har det varit skola som vanligt och det har rullat på bra. Känner att skolan börjar på riktigt nu... det var mindre bra. Men har man en underbar klass så funk he!
Käk på g, sen klockan 18 är det den efterlängtade matchen mellan Piteå - Munksund, haha. Piteå kommer få däng... Jaja, hörs!

tryck f5

Gästbloggar åt denna söting när jag ändå lägger in headern åt henne som jag gjorde nyss! Blev dock inte alls nöjd, men hon får väl ha den som tillfällig så får jag lägga ner mer tid sen. Eftersom gjorde den på typ 1 timme eller nått liknande osv! Jaja, hoppas du iallafall blir nöjd så fååår vi höras.

Fyra födelsedagar och ett fiasko

Vi har myst med film ändå tills nu då vi blev less. Musiken igång ett tag.
Pussss

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Hm... hål i naveln igen, ny tv och ny mobil! Skulle inte sitta helt fel... sen mina favoriter här också!
Förövrigt så gör jag ingenting just nu. Väntar på maten sen kommer Jullan! blir förmodligen bara att slappa, prata om allting vi har missat, käka gödis och chirre ;) Nämen det blir en slapparkväll med film för imorgon måste jag upp tidigt, match i Gällivare. Samling på LF halv 10 hemma 9 på kvällen, tåg blir det. Har faktiskt varit riktigt skönt att jag fick sova ut imorse vilket jag inte fått göra på hur länge som helst!
Aja, ska kolla lite facebook sen rulla neråt. Kram!

Skakig morgon

Vilken läskig morgon jag har haft alltså... usch! Pappa kom upp och sa att dom skulle bort och allting var okej, blabla. Sen startar jag datorn och kollar lite. Då plingar det på dörren ett tag efter dom har farit, jag kollar ut genom fönstret och ser hannas bil hemma. (trodde hon tagit med den till stallet) Så tänkte precis öppna och ser från köksfönstret någon äldre man stå och vänta utanför. Jag får panik och smyger upp för trappen till mig rum. Kollar ut på vägen och ser en vit skåpbil som står utanför vårat hus. PANIK av ren svenska. Den där mannen går tillbaka till bilen och snackar med hans kompis och börjar leta i bilen och kollar tillbaka mot huset, runt runt. Jag letade min mobil och försökte ringa pappa men jag var så rädd och skakig så jag inte minns hans telefonnummer och hittade inte "pappa" i telefonlistan heller. Ännu mera panik... tänker efter och ringer farmor som bor en bit bort bara och ber hon komma. MEN det var inte en större fara som jag trodde. Eller jo, det var två ryssar som ville göra någonting utanför. Så farfar kom ner och snacka med dom och alltihop. Följde hit sen och har varit här nu hela dagen. Men FYFAN vad jag var rädd. Jag minns knappt vart jag kunde springa om det skulle hända något. Snacka om att jag var rädd. Och det gör inte det bättre då jag bor långt bort med mycke skog och mindre hus...
Det har oroat mig med på morgonen. Mera har jag inte gjort... följt och handlat.

Väntar nu på att Jacke ska ringa och säga hur det har gått idag. Ska och börja traska hemåt, ikväll kommer nog Julia och håller mig sällskap! Blir kanoners :)

Lyckligt lottad, det är det vi snackar om

Tack faster!

Är hemma nu. Har varit en riktigt mysig kväll med lite fotboll och ännu mera mys, hihi. Var ju dock mindre kul att Sverige förlorade menmen... man kan inte alltid vara bäst ;)
Är svintrött så tänkte bara blogga sen sova. Har städskit på badhusparken imorgon, det är sååå tråkigt så jag vet inte vad jag ska säga. Godnatt på er!
Jag har verkligen bildbrist, sorry

Hamnade äntligen dit jag ville komma

Hallå!
Dagen har varit bra och gått väldig snabbt. Hade fotboll + 3 lektioner. Så kan verkligen inte klaga på våra fredagar!
Annars så åkte jag hem med Jacke och vi har inte hunnit göra så mycket än. Käkat, plus godis. Skulle tydligen vara någon match på tv ikväll så blir förmodligen att se den :) Och klockan är bara 6? aja, gör absolut ingenting. Får bara med tid med hajna sötisen!
Nu ska jag mysa vidare med han och chirre, hehe. Puss

Jag kan det här

Börjar med att säga tack för alla kommentarer jag har fått! Och till dig Elin: Skönt att jag inte är ensam! Kram :)
Då var det de här med att blogga igen då... jag är verkligen sämst på det. Men det är väldigt fullt upp. Jag har något varje kväll, men det gör mig absolut ingenting (jag klarar mig utan bloggen ;) )
Nu måste jag gå, haha. Hörs om någon dag igen då!

RSS 2.0